WILAN PLUNGE POOLS

Mini club

De mini club is een compacte serie plunge pools in diverse maten met een maximale diepte van 100 centimeter. Dit kleine bad is geschikt voor echt iedere tuin. Het bad biedt minimaal onderhoud maar wel maximaal waterplezier. De mini club plunge pool is net als z'n grotere broers voorzien van een trap en indien gewenst een zit- of liggedeelte.

Mini cube

De mini cube is de deels opbouwvariant van de mini club. Net als de mini club heeft het een maximale diepte van 100cm en wordt het geleverd met een bank en trap naar wens. De mini cube mag tot maximaal 40cm boven de grond uitsteken.

Premium

De premium plunge pool is een diepere plunge pool, standaard heeft het een diepte van 125cm en optioneel is het verkrijgbaar in 140 of zelfs 150cm. De premium modellen zijn er in vele maten, klein & groot tot maximaal 600x300cm! Ook de premium pools worden net als alle andere baden helemaal compleet geleverd.

Premium cube

De premium cube modellen zijn de deels opbouwvarianten van de premium serie. Net als de premium heeft het een diepte van 125cm en tegen meerprijs is het leverbaar in 140 of zelfs 150cm diepte. De plunge pools mogen tot maximaal 40cm boven de grond uitsteken.

On top

De on top plunge pool is een volledig vrijstaand bad. Het enige wat nodig is, is een dragende vlakke ondergrond. De on top is ook geschikt voor het plaatsen op en in gebouwen, mits de vloerbelasting dit toelaat. De on top is extreem sterk: het bad is opgebouwd uit een oerdegelijke sandwichconstructie met aan beide zijden onverslijtbaar dikwandig glasvezel. De plunge pool is afgewerkt met een dikke laag speciale zwembadcoating. De on top plunge pool is voorzien van een trap en indien gewenst een zit- of liggedeelte.

Bekijk »

All inn

De all in plunge pool is net als de on top een volledig vrijstaand bad. De all in is ook geschikt voor het plaatsen op en in gebouwen, mits de vloerbelasting dit toelaat. Bij de all in is de apparatuur in het bad verwerkt, plug & play! De in het bad verwerkte trap maakt de instap gemakkelijk. Het interieur van het bad bepaald u zelf: een trap met lig- of zitbank? De keuze is aan u!

Bekijk »

Wat zijn plunge pools

Een holte aan de voet van een waterval die wordt veroorzaakt door de kracht van vallend water en rotsen op de plek waar het neerkomt. Dat is een oorspronkelijke plunge pool. Een plunge pool is een compact zwembad. De maten lopen uiteen van minimaal 2 bij 2 meter tot maximaal 3 bij 6 meter. Een plunge pool kent vele voordelen. Doordat het kleiner is dan een gemiddeld zwembad, zijn de kosten aanzienlijk lager en is er weinig onderhoud aan een plunge pool. Een plunge pool is door z'n compacte formaat in ieder tuinontwerp fraai te integreren zonder dat het bad (te) dominant aanwezig is. Het energieverbruik van een plunge pool is een fractie van dat van een groot zwembad en het waterverbruik is vergeleken met een opzetbad minimaal. Het resultaat hiervan ziet u direct terug op uw water- en energiefactuur.