Over wilan

Al ruim 45 jaar zet Wilan zich in voor het product van uw dromen: een plunge pool, plunge vijver, zwembad, zwemstraat of zwemvijver in uw tuin. Ons enthousiaste en deskundige team combineert ambachtelijk handwerk met de modernste technieken. Gemotiveerd werken wij naar ons én uw gezamenlijke doel. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor een perfect eindproduct waarop wij trots zijn.

Kwaliteit
Wij durven dan ook te zeggen dat alle Wilan producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De grondstoffen en materialen waarmee wij werken zijn uitsluitend van gecertificeerde topmerken, onovertroffen in kwaliteit en levensduur. De in en om het bad toegepaste producten van derden zijn uitsluitend van A-merken.

De historie van Wilan
Sinds 1978 specialiseren wij ons in het ambachtelijk produceren van kwalitatief hoogwaardige en zeer duurzame producten. Dit betekent dat elk bad met de hand wordt gemaakt en naar uw wensen wordt gefabriceerd. Onze ruim 45-jarige ervaring, ons werk met alleen de beste materialen en onze constante drang naar perfectie zorgen ervoor dat onze baden van topkwaliteit zijn. Wij gaan ook niet voor minder!